Weer lekker in je vel zitten….

wat bedoel ik daar mee?

Het zijn van die termen ; lekker in je vel, in balans zijn, weer happy worden, geen jojo gevoel hebben…
Wat betekenen ze en hoe kan ik daarin iets voor jou betekenen?

Wat betekenen deze termen eigenlijk? Dit is een vraag die niet eenduidig is te beantwoorden. Het is voor een ieder verschillend wat de criteria zijn. Iedereen heeft daarin een eigen level, een eigen gevoel en waarde. Maar wat voor iedereen gelijk is, is dat het een samenspel is tussen lichaam en geest. Door op zoek te gaan naar de oorzaak van het niet lekker in je vel zitten, kun je misschien wel tot een blijvende oplossing komen. Werken aan een stabielere ik! Een ik die lekker in zijn of haar vel zit, weer in balans is. Die Happy is en waar het jojo gevoel een beetje is verdwenen.

Graag wil ik een korte uitleg geven waarom het belangrijk is om te luisteren naar de signalen ( lees : pijntjes ) van je eigen lichaam. Met pijnklachten geeft het lichaam aan dat er iets niet in orde is. Het begint vaak met af en toe kleine pijntjes, deze worden steeds heviger tot het moment van ondraaglijk. Dat is vaak het moment van het aan de bel trekken voor hulp, helaas ben je dan al een aantal stappen te ver. In alles geldt namelijk : voorkomen is beter dan genezen. Het zou heel goed zijn als je op zoek gaat naar de achterliggende ( metafysische) oorzaak. 

Mag ik jou daar bij helpen? Op 1 oktober 2006 heb ik namelijk in Zevenaar mijn praktijk “De Helende Roos” opgericht, om mensen te helpen in balans te komen en weer Happy te zijn en het jojo gevoel kwijt te raken. Op mijn website kun je via de contact pagina mij een bericht sturen en kunnen we samen ontdekken of ik iets voor jou mag betekenen.
Zet nu een eerste stap…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.