Aloë vera voor in -en uitwendig gebruik

Een aantal belangrijke producten kun je op deze pagina vinden. Wil je meer informatie, klik dan op deze link om contact op te nemen

Ik verkoop en misschien nog wel belangrijker, ik gebruik al meer dan 20 jaar aloë vera producten. Aloë vera is een superfood, dat ik dagelijks op mijn huid smeer en daarnaast neem ik het iedere dag in, als een ( vloeibaar ) voedingssupplement. Zo krijg ik dagelijks meer dan 200 gezonde stoffen binnen. Waaronder vitaminen, aminozuren en mineralen. Sinds 2017 verkoop ik de producten van het merk Aloë vera di Mallorca. Na mijn ervaring met diverse merken, sta ik volledig achter mijn product. Wil je namelijk profiteren van de wonderen ( de plant heeft niet voor niets “wonderplant “als bijnaam ) die deze plant voor jou kan verrichten, is de kwaliteit ontzettend belangrijk. Onderstaand drie pijlers waarom aloë vera di Mallorca aan mijn verwachtingen voldoet.

Meer informatie of bestellingen gaan via het contactformulier

Aloë vera Barbadensis miller
Pure gel uit het blad
Schijfjes aloë vera
Aloë vera teelt

De Aloë Vera plant heeft ongeveer 2000 uren zonneschijn per jaar nodig om zijn werkzame stoffen te ontwikkelen. De geoogste bladeren worden op dezelfde dag verwerkt zodat de werkzame stoffen zoveel mogelijk behouden blijven.
Optimaal klimaat

Onze Aloë Vera Barbadensis planten profiteren van het typische klimaat van het eiland Mallorca. Tests hebben aangetoond dat dit klimaat optimaal is voor de ontwikkeling van de plant.

100 % Top kwaliteit

Wij garanderen de beste kwaliteit, omdat al onze grondstoffen biologisch zijn en handmatig worden verwerkt. Onze cosmetische producten zijn gecertificeerd door Dermatest.
Aloe vera juice om in te nemen. Aloë vera is een superfood en kan gebruikt worden als een voedingssupplement. Voor mij is het de basis voor een goede gezondheid.
aloë vera juice
€ 18,95 500 ml

99,8%, 0,2% citroenzuur
Naar mijn idee is aloe juice de basis voor een goede gezondheid. Vooral bij huidklachten is mijn advies zowel een product voor de klacht in te zetten als ook van binnen uit het probleem aan

te pakken
contact pagina

99% aloë vera met hyoluronzuur
€ 15,95 100 ml

(Barbensis Miller)
Is bijzonder geschikt voor de droge huid. Het helpt ook bij het koelen en het herstellen van de schrale huid, zonnebrand, insectenbeten, psoriasis, verbranding en na het scheren.

Dermatologisch certificaat is op te vragen. Klik hiervoor op onderstaande link
contact pagina

aloë vera gel 86%
met hyoluronzuur
€ 17,95 100 ml

86% aloë vera plus
(Barbadensis Miller)
is gunstig voor zwelling en ontsteking. Het werkzame bestanddeel ureum, heeft een kalmerende werking tegen jeuk en branderig-heid. Het wordt sterk aanbevolen voor atopische dermatitis, herpes en psoriasis.


Dermatologisch certificaat is op te vragen. Klik hiervoor op onderstaande link
contact pagina

Aloë vera dagcrème
€ 39,50 50 ml
Lotion met een waardevolle druivenpitten en avocado olie. Bevat vitamine A en E.
Deze verfrissende, geurige dagcrème, licht geparfumeerd, voorziet uw huid de gehele dag van vitaminen.
Dermatologisch certificaat is op te vragen. Klik hiervoor op onderstaande link

contact pagina

Aloë vera nachtcrème
€ 42,00 50 ml

Overvloedige nachtcrème met waardevolle oliën, shea boter en vitamine complex. Door de shea boter, verrijkt met vitamine en jojobaolie, is deze nachtcrème zeer effectief voor een gevoelige, droge en veeleisende huid. De actieve bestanddelen hydrateren de huid en geven elasticiteit.
Dermatologisch certificaat is op te vragen.
Klik hiervoor op onderstaande link
contact pagina
Op de afbeeldingen vind je de producten die te koop zijn bij mij
Aloë vera moisterising
€ 37,95 50 ml

Hoge kwalititeit vocht-inbrengende créme met vitamine A en E, panthenol en jojoba olie.
De bijzondere eigenschappen van jojoba olie maakt het tot een zeer waardevol ingrediënt voor in de cosmetica. Het voedt, beschermt en verzacht de huid.
Dermatologisch certificaat is op te vragen
. Klik hiervoor op onderstaande link.
contact pagina