Klanten zijn tevreden

Daar word ik blij van …..
als ik dit ( zie onderstaande berichten ) ook voor jou, maar vooral samen, mag en kan bereiken. Dus zit je niet lekker in je vel en twijfel je of ik iets voor jou kan betekenen?
Ik nodig je graag uit verder te lezen…..

Soms vraag ik aan cliënten of ze, voor op mijn website, een stukje over hun beleving willen schrijven. Zij kunnen beter verwoorden wat we samen hebben bereikt, dan ik dat kan beschrijven…

Graag wil ik met jullie delen hoe zij de sensi behandeling, voetmassage of de producten van aloë vera hebben ervaren.

Twijfel je of heb je vragen? Klik hier om een berichtje naar mij te sturen en ik neem zsm contact met je op
__________________________________________________________________

Een echte aanrader…

Ik ben De Helende Roos tegengekomen toen ik aan het googlen was om een een voetreflextherspeut te vinden.

Ik laat me al 25 jaar masseren voor de ontspanning. In het verleden heb ik eerder voetreflexmassage gehad en dat voelde zo prettig en ontspannend dat ik hier weer voor koos.

De eerste keer dat ik bij Esther binnenkwam voelde ik meteen de warmte en vooral de oprechtheid die ze uitstraalt. Ze legt uit wat ze gaat doen. Ik heb al heel veel ontspanningsmassages gehad, maar de voetmassage die Esther geeft, bezorgt me soms kippenvel vanaf mijn hoofd tot aan mijn voeten. Dat is voor mij een teken dat ik volledig ontspannen ben.

Ook is het prettig om met haar over andere zaken te praten. We hebben allemaal onze issues en soms komen die door de behandeling naar boven. 

Het is heel fijn om het daar over te hebben als je dat wilt. Binnenkort gaat Esther bij mij een meting doen d.m.v. Sensitherapie. Ik ben heel benieuwd wat daar uit gaat komen.

Kortom, wanneer je een ontspannende voetmassage wilt ondergaan, of jezelf weer prettig in je lijf/ hoofd wilt voelen, zou ik zeker een bezoek aan De Helende Roos aanbevelen.

Paula

__________________________________________________________________

Hoi Esther,

Hierbij een stukje voor op jouw website.

Van een bekende hoorde ik over de voetreflex massage van Esther. Zij gaf aan, net als ik, last te hebben gehad van hielspoor en veel baat te hebben gehad bij de behandelingen van Esther. Omdat ik behoorlijke klachten had, besloot ik direct contact op te nemen. Gelukkig kon ik snel terecht voor een eerste behandeling. De kennismaking was heel prettig. Esther is een heel warme en vriendelijke vrouw. Ik voelde me direct op mijn gemak. Ik heb inmiddels een aantal behandelingen gehad maar voelde al na de eerste behandeling dat mijn klachten afnamen. Ook voel ik mij tijdens en na de behandeling lekker ontspannen. De behandeltafel ligt heerlijk comfortabel en door de zachte “muziek” op de achtergrond, kom ik helemaal tot rust.
Ik heb inmiddels een aantal behandelingen gehad en ben vrijwel volledig van de hielspoor klachten af. Ik blijf regelmatig naar Esther gaan voor de voetreflex massage omdat ik mij er prettig bij voel en er enorm van ontspan. Esther, dank je wel voor de prettige behandelingen.

Groet

___________________________________________________________________

Hoi Esther,

Hierbij een stukje van ons voor op je website:

Lieve Esther,

In maart 2022 kreeg ik te maken met globus klachten, het voelde als letterlijk een brok in mijn keel. Mijn lijf gaf aan dat ik “stress” had. Tip was ontspanning, als bv een voetreflex behandeling, via een bevriende buurtvrouw kwam ik bij Esther terecht, zij is heel goed gaf ze aan! Contact gezocht en Esther reageerde super snel en ik kon direct terecht.

Een prettig warm ontvangst, erg open en een fijne kennismaking. Esther legde uit wat mogelijke behandelingen kunnen zijn, met de pendel werd ik gemeten en er kwam op dat moment uit dat ze geen Sensi behandeling mocht doen wel een ontspannen voetmassage. Ik vond het erg ontspannend. Esther is erg betrokken en meedenkend, fijne gesprekken mogen hebben.

Ze gaf tips voor mijn gezin en dacht ook iets voor mijn 2 kinderen te kunnen betekenen. ( 7 en 10 jaar oud) Kennis gemaakt met ze en de eerste keer een ontspannen voetmassage gegeven. De kinderen vonden het erg prettig en voelde zich op hun gemak bij haar. Wij hebben alle drie een Sensi behandeling mogen ondergaan, een bijzondere ervaring. Waarbij ze intuïtief edelstenen legde.

Ook het loslaten van gedachtes voelde veel lichter na de hand. Esther heeft me veel tips gegeven over je eigen gedachtes en krachten, erg leerzaam. Na een aantal bezoekjes zaten wij beter in ons vel en passen wij de tips toe. Ook kennis mogen maken met Aleo Vera, mijn zoon vindt het prettig om te gebruiken en zijn hier positief over.

De oprechte interesse en medeleven van Esther wordt gewaardeerd, wat een lief, positief en empathische persoon is Esther. Fijn haar te mogen ontmoeten en van haar te mogen leren.

Erg waardevol en een meerwaarde, ze is erg enthousiast en spontaan en laat je ook in je waarde en respecteert  jouw meningen.

Met vriendelijke groet,

M
___________________________________________________________________

Lieve Esther,

Vanaf me geboorte loop ik rond met eczeem, toen ik rond 3 jaar was vroegen mijn ouders aan Esther om hulp. Die dag toen Esther kwam en me zag kreeg ze gelijk de rillingen omdat me eczeem heel erg was. Ik kreeg van haar Aloe Vera om op mijn lichaam om te smeren en om te drinken. Het hielp heel erg.

Na jaren werd mijn eczeem erger hiervoor ben ik naar de huisarts geweest maar het hielp niet.

Toen ben ik weer terug gegaan naar Esther om advies. Na paar weken ben ik weer terug gegaan en heb ik weer de Aloe Vera gebruikt en ben er blij mee.

Naast de Aloe Vera krijg ik ook een behandeling waar mijn stress wordt behandeld. Het was voor de behandeling rond de 70 procent en nu 30 procent.

De vertrouwen die mijn ouders in Esther hebben vanaf me geboorte, heb ik volledig bij Esther en zal in de toekomst zeker blijven komen!

Dank u wel 🙏🏽

Liefs, C
___________________________________________________________________

14-06-2022
Het is al weer even geleden, maar nadat H. vandaag wéér iemand naar mij doorstuurde, nam ik contact met haar op met de vraag : “wil je misschien iets op mijn website delen? “
Dat wilde ze wel. Ik ontving deze mooie woorden. Ik kreeg kippenvel en een traan. Dankbaar voel ik mij.

Na een periode van veel te veel hooi op mijn vork gehad te hebben uitgeblust thuis komen te zitten.

Mijn zus was bij De Helende Roos en had het over mij gehad. Esther gaf aan dat ik als ik dat wilde haar mocht bellen voor sensi behandeling. Daarop heb ik contact gezocht en een afspraak gemaakt.
Bij binnenkomst een warm onthaal en een ontspannen sfeer.
De eerste behandeling begint met een meting of ze mij mag en kan helpen. Gelukkig was dit het geval. Esther legt alles rustig en duidelijk uit waardoor ik mij open durfde te stellen. De drukpunten die zij langs gaat tijdens de behandeling waren echt treffend. Daaruit kwamen gelijk mijn knelpunten. Daarna bij mijn hoofd aangekomen. Ze staat dan achter mij om, m.b.v. drukpunten op het hoofd, emoties uit mijn hoofd te laten gaan. De eerste poging was lastig en ondanks dat ze mijn gezicht niet kon zien voelde ze dit haarfijn aan. De 2e poging was effectief. Echt een heel bijzondere ervaring.
Na de behandeling gaf Esther het advies veel water te drinken en lief te zijn voor mijzelf.
Toen ik bij haar wegging voelde het gelijk al of ik veel minder gebukt ging onder al die emoties die ik daarvoor ervaarde.
Na een aantal weken terug naar Esther om opnieuw een meting te doen en toen bleek dat mijn stress niveau al weer binnen normaal was en de sensi behandeling niet nodig was. Wel een heerlijke voetmassage gekregen.
Esther ik ben je tot op de dag van vandaag nog steeds heel dankbaar!

Liefs H.
___________________________________________________________________

16-03-2022
Bij aankomst kreeg ik een vriendelijk onthaal van Esther, ik voelde me welkom. De behandelkamer heeft een fijne atmosfeer, ruikt lekker met een rustig muziekje. De massagetafel lag echt heel lekker zacht, daar had ik op kunnen slapen! De voetmassage was echt goed, heel ontspannend. Diezelfde avond na de massage had ik tintelende voeten en helemaal warm, terwijl ik altijd koude voeten heb. Ben er van opgeknapt! 
N.
________________________________________________________________________________________________

19-03-2021

Lieve Esther,
nadat ik jaren geleden een keer voor de voetreflex massage bij Esther was geweest bleven wij elkaar toch regelmatig tegenkomen. Nu dat ik met een burn-out thuis zit zag ik haar bericht voorbij komen op Facebook. Ik heb haar een bericht gestuurd met de vraag of ze mij kon helpen wat meer rust in mijn lijf te krijgen door middel van de voetreflex massage. Gelukkig konden we snel een afspraak maken waarbij Esther mij voorstelde om die dag de meting te doen en een relaxte voetmassage en een nieuwe afspraak te maken voor de Sensi behandeling waarbij ze al hele mooie resultaten bereikt had. Een paar dagen later ben ik voor de Sensi behandeling geweest. Esther legde alles uit en deed opnieuw de meting. Dit was ook de startmeting van de behandeling en deze was 80%. Bij de Sensi drukpunten die pijnlijk waren heeft ze opgezocht waar deze voor stonden. De eindmeting was gedaald naar 30% echt een super mooi resultaat.
Na het advies van Esther om lief voor mijzelf te zijn en heel erg goed water te drinken ben ik naar huis gegaan. Ik vond het super fijn dat we de dagen erna nog regelmatig contact hebben gehad over hoe het met mij ging.
Esther super bedankt voor de goede en liefdevolle zorg.

Liefs …… ( uiteraard bij mij bekend )

____________________________________________________________________________________

17-04-2020 een fantastisch compliment ontvangen van Wim en Willie de Vries:

Wij hebben Esther jaren geleden leren kennen door de Aloë Vera en de voetmassage.

Omdat Esther in Zevenaar woont en wij in Winterswijk ging ik alleen nog maar 2x per jaar voor  de voetmassage wat mij rust en ontspanning gaf. Daarnaast is Esther zo’n lieve vrouw waar ik ook heel fijn mee kon praten. Ik verheugde mij elke keer weer op de voetmassage. Met de Aloë waren wij gestopt wat we achteraf nooit hadden moeten doen.

Mijn man kreeg in 2017 lymfe non-hodgkin kanker en had een gezwel van 8 cm in zijn buik wat aan organen vast zat en niet te opereren was

Een verschrikkelijke spannende tijd hebben wij toen doorgemaakt. Gelukkig is alles door de chemo en andere behandelingen weer goed gekomen. Door de chemo had mijn man wel klachten over gehouden. Met name darmklachten, vaak naar de wc en dan altijd diarree als water. Ook kon hij heel veel niet eten met name dierlijke eiwitten. Dat gaf heel veel beperkingen en was erg lastig. Dus ging hij over naar vegetarische producten dan had hij de minste klachten.

Esther had ergens een beurs van de Aloë-Vera en wij gingen daar naar toe. We vertelde ons verhaal en Esther vroeg of ze Wim mocht pendelen. Daar kwam heel sterk uit dat Wim weer aan de Aloë-Vera moest. Dus wij een paar flessen meegenomen met advies van Esther hoeveel te gebruiken. Dus begon Wim weer met de Aloë-Vera.

Na ongeveer een week bemerkte wij al verbetering. De ontlasting werd wat steviger en hij hoefde niet zo vaak meer naar de wc. Nu gebruikt hij ongeveer al vier maanden de Aloë-Vera en tot onze verbazing is het darmprobleem voor 80 procent verbeterd.

Hij kan weer veel meer eten. Kip producten wat eerder problemen gaf door waterige ontlasting is nu geen probleem meer. Rundergehakt gaat ook goed. We zijn nog wel wat voorzichtig maar kunnen zeggen dat hij nu maar 3x per dag naar de wc moet en het geen water meer is maar stevige ontlasting. Dank zij de Aloë-Vera kunnen wij ook weer uit gaan eten. Wij proberen nog steeds meer uit. Vaak gaat het goed en soms niet. Door de Aloë-Vera is Wim zijn sociale leven daardoor ook veranderd.

Ik ga nu een keer per drie maand naar Esther om Aloë-Vera te halen en voor mij zelf een heerlijke voetmassage