Klanten zijn tevreden

Graag wil ik met jullie delen hoe de mensen de behandelingen en de producten van aloë vera ervaren. Ik plaats een link naar mijn e-mail adres en ik zal het berichtje dan plaatsen. Dit om spam te voorkomen Klik hier om een berichtje naar mij te sturen

17-04-2020 een fantastisch compliment ontvangen van Wim en Willie de Vries:

Wij hebben Esther jaren geleden leren kennen door de Aloë Vera en de voetmassage.

Omdat Esther in Zevenaar woont en wij in Winterswijk ging ik alleen nog maar 2x per jaar voor  de voetmassage wat mij rust en ontspanning gaf. Daarnaast is Esther zo’n lieve vrouw waar ik ook heel fijn mee kon praten. Ik verheugde mij elke keer weer op de voetmassage. Met de Aloë waren wij gestopt wat we achteraf nooit hadden moeten doen.

Mijn man kreeg in 2017 lymfe non-hodgkin kanker en had een gezwel van 8 cm in zijn buik wat aan organen vast zat en niet te opereren was

Een verschrikkelijke spannende tijd hebben wij toen doorgemaakt. Gelukkig is alles door de chemo en andere behandelingen weer goed gekomen. Door de chemo had mijn man wel klachten over gehouden. Met name darmklachten, vaak naar de wc en dan altijd diarree als water . Ook kon hij heel veel niet eten met name dierlijke eiwitten. Dat gaf heel veel beperkingen en was erg lastig. Dus ging hij over naar vegetarische producten dan had hij de minste klachten.

Esther had ergens een beurs van de Aloë-Vera en wij gingen daar naar toe. We vertelde ons verhaal en Esther vroeg of ze Wim mocht pendelen. Daar kwam heel sterk uit dat Wim weer aan de Aloë-Vera moest. Dus wij een paar flessen meegenomen met advies van Esther hoeveel te gebruiken. Dus begon Wim weer met de Aloë-Vera.

Na ongeveer een week bemerkte wij al verbetering. De ontlasting werd wat steviger en hij hoefde niet zo vaak meer naar de wc. Nu gebruikt hij ongeveer al vier maanden de Aloë-Vera en tot onze verbazing is het darmprobleem voor 80 procent verbeterd.

Hij kan weer veel meer eten. Kip producten wat eerder problemen gaf door waterige ontlasting is nu geen probleem meer. Rundergehakt gaat ook goed. We zijn nog wel wat voorzichtig maar kunnen zeggen dat hij nu maar 3x per dag naar de wc moet en het geen water meer is maar stevige ontlasting. Dank zij de Aloë-Vera kunnen wij ook weer uit gaan eten. Wij proberen nog steeds meer uit. Vaak gaat het goed en soms niet. Door de Aloë-Vera is Wim zijn sociale leven daardoor ook veranderd.

Ik ga nu een keer per drie maand naar Esther om Aloë-Vera te halen en voor mij zelf een heerlijke voetmassage