Sensitherapie

Wat is Sensitherapie
Graag wil ik een korte uitleg geven waarom het belangrijk is om te luisteren naar de signalen ( lees : pijntjes ) van je eigen lichaam. Met pijnklachten geeft het lichaam aan dat er iets niet in orde is. Het begint vaak met af en toe kleine pijntjes, deze worden steeds heviger tot het moment van ondraaglijk. Dat is vaak het moment van het aan de bel trekken voor hulp. Het zou heel goed zijn als je dan op zoek gaat naar de achterliggende ( metafysische) oorzaak. Als je een antwoord dan stappen onderneemt en aspecten in het leven gaat veranderen, kun je misschien erger tot chronische klachten voorkomen. Of kun je zelfs chronische klachten omkeren. Met sensitherapie help ik je graag op zoek te gaan naar de oorzaak, maar ook om deze stappen te nemen.

Veel mensen luisteren helaas niet of niet voldoende naar hun lichaam. Uiteindelijk ontstaan er fysieke klachten, ziektes ( soms ook ongeneeslijk) en/of kleine kwaaltjes, die dus misschien wel voorkomen hadden kunnen worden. Soms krijgen mensen  bij een arts te horen : “je moet er maar mee leren leven”.  Juist dan zou ik graag met jou op zoek gaan naar de oorzaak, daar is sensitherpie o.a. voor ontwikkeld. Op gebied van voeding, lichaam en geest. Bij een balans kan het lichaam zichzelf herstellen. 

Mijn pendel, waar ik een meting
mee kan uitvoeren

De “bijbelvan mijn studie ( metafisische achtergronden )

Voor wie is sensitherapie bedoeld?
Sensitherapie kan ingezet worden voor mensen van 0 tot 100 jaar, ongeacht de klacht. Door een meting m.b.v. een pendel zal het juiste behandelplan worden opgesteld.  De therapie kan worden ingezet
bij “gewone” klachten als : allergie, slapeloosheid, of een Burn out ( ook wel energetische overbelasting genoemd ). Het Burn out protocol van sensitherapie is een fantastisch protocol, waar ik al zeer goede resultaten mee heb bereikt. Vermoeidheid, chronische klachten, faalangst, migraine (en andere hoofdpijn klachten) zijn mogelijk ook te behandelen . Mensen met de diagnose ADHD, PDD-NOS, autisme of hechtingsstoornis, hoog-gevoelige mensen (HSP), maar ook de zogenoemde Nieuwetijds kinderen, kunnen baat hebben bij Sensitherpie. De therapie is zelfs speciaal ontwikkeld voor deze laatste doelgroepen.

Kosten:
Vaak kunnen 3 of 4 behandelingen ( van 1,5 a 2 uur ) al voldoende om een klacht te doen verdwijnen, of zo te verminderen dat je weer lekker in je vel zit en dat je weet waar je zelf mee aan de slag mag gaan. Één behandeling kost € 35,00 per uur.

Helaas worden de behandelingen niet vergoed door de zorgverzekeraar . In het geval van PGB, is de kans groot dat de therapie  daarbij vergoed wordt.  Als er sprake is van een Burn out , zou je in overleg met je baas kunnen gaan, voor een mogelijke  vergoeding. Het uitschrijven van een factuur door mij, behoort tot de mogelijkheid. Sensitherapie is erop gericht om de mens in zijn geheel te behandelen. Lichaam en geest horen in balans te zijn om je Happy te voelen. Voor meer info kun je door hier te klikken een contactformulier invullen