Sensitherapie

Wat is Sensitherapie
Graag wil ik een korte uitleg geven waarom het belangrijk is om te luisteren naar signalen van je eigen lichaam. Met pijnklachten, begint vaak met kleine pijntjes, af en toe, deze breiden zich uit naar heftig. Het lichaam geeft met de pijnklachten aan, dat er iets niet in orde is. Het zou dan goed zijn als je op zoek gaat naar de achterliggende metafysische* achtergrond. Als je dan stappen neemt en aspecten in het leven zou veranderen, kun je erger voorkomen. Ik help je graag op zoek te gaan maar ook om deze stappen te nemen.

Veel mensen luisteren helaas niet of niet voldoende naar hun lichaam. Uiteindelijk ontstaan er fysieke klachten, ziektes ( soms ook ongeneeslijk) en/of kleine kwaaltjes, die dus voorkomen hadden kunnen worden. Soms krijgen mensen  bij een arts te horen : “je moet er maar mee leren leven”.  Juist dan zou ik graag met jou op zoek gaan naar de oorzaak, daar is Sensitherpie op gebaseerd. Op gebied van voeding, lichaam en geest. Bij een balans kan het lichaam zichzelf herstellen. 

Mijn pendel, waar ik de meting mee uitvoer

* de “bijbel
van mijn studie

Voor wie is sensitherapie bedoeld?
Sensitherapie kan ingezet worden voor mensen van 0 tot 100 jaar, ongeacht de klacht. Door een meting m.b.v. een pendel zal het juiste behandelplan worden opgesteld.  De therapie kan worden ingezet
bij “gewone” klachten als : allergie, slapeloos-heid, of een Burn out ( ook wel energetische overbelasting genoemd ). Het Burn out protocol is een fantastisch protocol, waar ik al zeer goede resultaten mee heb bereikt. Vermoeidheid, chronische klachten, faalangst, migraine (en andere hoofdpijn klachten) zijn mogelijk ook te behandelen . Mensen met de diagnose ADHD, PDD-NOS, autisme of hechtingsstoornis, hoog-gevoelige mensen (HSP), maar ook nieuwetijds kinderen, kunnen baat hebben bij Sensitherpie. Deze therapie is zelfs speciaal ontwikkeld voor deze laatste doelgroepen.

Kosten:
Vaak zijn 3 of 4 behandelingen ( van 1,5 a 2 uur ) al voldoende om de de klacht te doen verdwijnen, of zo te verminderen dat je weer lekker in je vel zit en dat je weet waar je zelf mee aan de slag mag gaan. Een behandeling is € 35,00 per uur.

Helaas worden de behandelingen niet vergoed door de zorgverzekeraar . In het geval van PGB, is de kans groot dat de therapie  daarbij vergoed wordt.  Als er sprake is van een Burn out, zou je in overleg met je baas kunnen gaan, voor een mogelijke  vergoeding. Het uitschrijven van een factuur door mij, behoort tot de mogelijkheid. Sensitherapie is erop gericht om de mens in zijn geheel te behandelen. Lichaam en geest horen in balans te zijn om je Happy te voelen. Voor meer info kun je door hier te klikken een contactformulier invullen