Voetmassage is ontspanning

Organen weerspiegeld
in de voeten om zo de reflexpunten hiervan
aan te geven

Wat is voetreflex massage?

Een goede voetreflex ontspannings massage zal ontspanning geven aan het hele lichaam. Het lichaam is eigenlijk in de voeten gespiegeld. D.m.v. de reflexpunten op de voet, kunnen de organen behandeld worden. Niet alleen geeft de massage ontspanning, het zelf genezend vermogen wordt weer geactiveerd en afvalstoffen kunnen het lichaam verlaten en voedingsstoffen en zuurstof kunnen weer beter worden opgenomen. Hierdoor kun je weer meer energie ervaren.

Niet alleen de lichamelijke, maar ook geestelijke en emotionele aspecten van de mens vinden we in de voeten terug. Naast verlichting van stress en spanning, is het doel van voetreflex ontspannings massage ook verbetering van de doorbloeding. Blokkades in het zenuwstelsel kunnen worden opgeheven. Het lichaam krijgt door de voetmassage ondersteuning bij het bereiken van balans.  

De prijs voor een voetmassage is € 30,00 en duurt ongeveer drie kwartier. Een kennismaking behandeling kost € 27,50. Kinderen tot 13 jaar geef ik een half uur voetmassage, zij reageren namelijk heel snel op de prikkels. De kosten zijn dan € 25.50

Voor een voetpakking, van groene leem met etherische olie betaal je € 25,50. En wil je een combinatie van een voetmassage en een voetpakking dan is de prijs € 45,00. Je kunt er ook een compleet voetenfeest van maken (leuk kado idee) dan schenk ik een heerlijk kopje kruiden thee in en serveer ik er iets lekkers bij. Dan zijn de kosten € 49,50.

Als je meer informatie of wilt of een afspraak wil maken, stuur dan via de contact pagina een bericht