Over De Helende Roos Zevenaar

Zit je niet lekker in je vel? Herken je dat, zo’n jojo gevoel?
Door op zoek te gaan naar de oorzaak hiervan, kun je tot een blijvende oplossing komen. Daar wil ik je graag bij helpen.

Op 1 oktober 2006 heb ik in Zevenaar mijn praktijk “De Helende Roos” opgericht, omdat ik graag mensen wil helpen weer in balans te komen en zich weer Happy te voelen. In balans zijn is een samenspel tussen lichaam en geest. Er zijn verschillende facetten die ik inzet voor deze adviserende rol; voetmassage voor ontspanning van het hele lichaam. Als ontspanning niet mogelijk is, waar een diepere oorzaak aan ten grondslag kan liggen, kan ik Sensitherapie inzetten. Met Sensitherapie ga ik op zoek naar de achterliggende oorzaak. Heel eenvoudig voer ik een meting uit, om te ontdekken of deze vorm van behandeling bij jou past, daarna beslis je natuurlijk zelf. Het enige dat je hoeft te doen, is contact met mij op nemen, Dat kan via deze link. Ik help je graag,

voetmassage, sensitherapie, aloeë vera
De Helende Roos voor voetmassage, sensitherapie en aloë vera

Aloe vera voor in en uitwendig gebruik

Al meer dan 20 jaar verkoop, maar misschien nog wel belangrijker, gebruik ik aloë vera producten. Ik drink de aloë juice dagelijks en veel van onze producten gebruik ik voor de huid. Voor de schoonheid, maar ook bij diverse huidklachten, voor ons hele gezin ( Soms had ik geen idee wat het was geweest, maar was ik super blij dat het verdween door van de aloë vera te gebruiken ). Ik vertel je er graag meer over, zie hiervoor ook de pagina aloe vera voor in -en uitwendig gebruik. Deze fantastische producten zet ik dan ook graag in, als aanvulling op mijn behandelingen.

Mijn praktijk is zeer goed bereikbaar, ook vanuit omliggende plaatsen als Duiven, Didam, Westervoort en Arnhem

” Luister goed naar je lichaam,
daar heb je er maar één van gekregen “

Esther Janwarin ik stel mij graag even voor
Esther Janwarin

Mijn naam is Esther Janwarin- van den Brink, moeder van 3 volwassen kinderen en gelukkig getrouwd. Ik ben in 2006 mijn praktijk begonnen, omdat ik graag mensen help en het het belangrijk vind om bij lichamelijke klachten op zoek te gaan naar de achterliggende oorzaak. In plaats van bijvoorbeeld tabletten te slikken of weg gestuurd te worden met het antwoord:
“leer er maar mee te leven “.
Ik werk nog iedere dag met heel veel plezier en stel het zeker op prijs om met artsen samen te werken, samen een plan op stellen, met als doel de cliënt weer Happy te laten worden. Zo ook jou….

Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen, stuur mij dan vrijblijvend een
e-mail via de contact pagina. Ik beantwoord graag jouw vragen. Ook kan ik, via een recente foto, voor je uitmeten of ik iets voor je kan beteken. Of bijvoorbeeld of aloë vera voor jou een aanvulling kan zijn