Over De Helende Roos Zevenaar

Zit je niet lekker in je vel? Herken je zeg maar zo’n jojo gevoel?

Door op zoek te gaan naar de oorzaak hiervan, kun je misschien wel tot een blijvende oplossing komen. Werken aan een stabielere ik! Een ik die weer in balans is. Mag ik jou daar bij helpen? Op 1 oktober 2006 heb ik namelijk in Zevenaar mijn praktijk “De Helende Roos” opgericht, omdat ik graag mensen wil helpen in balans te komen en weer Happy te zijn.

In balans zijn is een samenspel tussen lichaam en geest. Er zijn verschillende facetten die ik inzet voor deze adviserende rol; voetmassage voor ontspanning van het hele lichaam of ik kan sensitherapie inzetten, als ontspanning niet mogelijk is, waar mogelijk een diepere oorzaak aan ten grondslag ligt. Met sensitherapie ga ik op zoek naar de achterliggende oorzaak. Heel eenvoudig voer ik een meting uit, om te ontdekken of deze vorm van behandeling bij jou past, daarna beslis je natuurlijk zelf. Het enige dat je hoeft te doen, is contact met mij op nemen, Dat kan via deze link. Ik help je graag,

voetmassage, sensitherapie, aloeë vera
De Helende Roos voor voetmassage, sensitherapie en aloë vera

Aloe vera voor in en uitwendig gebruik

Al meer dan 20 jaar verkoop, maar misschien nog wel belangrijker, gebruik ik aloë vera producten. Ik drink de aloë juice dagelijks en veel van onze producten gebruik ik voor de huid. Voor de schoonheid, maar ook bij diverse huidklachten, voor ons hele gezin ( Soms had ik geen idee wat het was geweest, maar was ik super blij dat het verdween door van de aloë vera te gebruiken ). Ik vertel je er graag meer over, zie hiervoor ook de pagina aloe vera voor in -en uitwendig gebruik. Deze fantastische producten zet ik dan ook graag in, als aanvulling op mijn behandelingen.

Mijn praktijk is zeer goed bereikbaar, ook vanuit omliggende plaatsen als Duiven, Didam, Westervoort en Arnhem

” Luister goed naar je lichaam,
daar heb je er maar één van gekregen “

Esther Janwarin ik stel mij graag even voor
Esther Janwarin

Mijn naam is Esther Janwarin-van den Brink, moeder van 3 volwassen kinderen en gelukkig getrouwd. Ik ben in 2006 mijn praktijk begonnen, omdat ik graag mensen help. Ook vind ik het belangrijk om bij lichamelijke klachten op zoek te gaan naar de achterliggende oorzaak. In plaats van bijvoorbeeld tabletten te slikken of weg gestuurd te worden met het antwoord: “leer er maar mee te leven “.
Iedere dag werk ik nog met heel veel plezier en ik stel het zeker op prijs om met artsen samen te werken, een plan op stellen, met als doel de cliënt weer Happy te laten worden. Zo ook jou….

Wil je weten of ik iets voor je kan betekenen, stuur mij dan vrijblijvend een e-mail via de contact pagina. Ik beantwoord graag jouw vragen. Ook kan ik, via een recente foto, voor je uitmeten of ik iets voor je kan beteken. Of bijvoorbeeld of aloë vera voor jou een aanvulling kan zijn